CD Universe
Music Movies Games  
»  Search  Existing Customer?Sign In
McAfee SECURE sites help keep you safe from identity theft, credit card fraud, spyware, spam, viruses and online scams
All MP3 Downloads Classical
Turn Pop-up Images Off
.

EMI Poland CDs



Show only: Box Sets (12)CD (599)MP3 (109)DVD (5)Vinyl LP (3)Same Day Ship (6)On Sale (6)Import (81)

Featured Items

Komponujac Siebie
Recent Release
Sylwia Grzeszczak
Komponujac Siebie CD (2013)
CD $14.45 Buy It  Details
Best Rock Ballads Ever 2
Recent Release
Best Rock Ballads Ever 2 CD (2013)
CD $20.69 Buy It  Details (Import)
Zlota Kolekcja
Highly Rated
Jacek Skubikowski
Zlota Kolekcja CD (2001) 4 stars
CD $8.79 Buy It  Details
Track Listing of songs: Dobre Miejsce Dla Naiwnych; Gram ...
Myslovitz
Highly Rated
Myslovitz
Myslovitz CD (2005) 4 stars
CD $13.79 Buy It  Details
Track Listing of songs: Kobieta; Papierowe Skrzydla; Myslovitz; Zgon; Przedtem; Krotka Piosenka O Milosci; Maj; Wyznanie; Deszez; Good Day My Angel; Moving Revolution; Myslovitz- Remix '95; Drive Blind; Blue Velvet;
All Items

Komponujac Siebie Sylwia Grzeszczak
Komponujac Siebie CD (2013)
CD $14.45 Buy It  Details
Crossings Project Karo Glazer
Crossings Project CD (2013)
CD $14.45 Buy It  Details (Import)
EMI Poland CDs  
Ogniem I Mieczem Vol.1 & 2 Ogniem Mieczem 1 & 2
Ogniem I Mieczem Vol.1 & 2 CD (2006)
CD $14.19 Buy It  Details Original Soundtrack
EMI Poland Records  
Nagie Skaly Bajm
Nagie Skaly CD (2002)
CD $13.79 Buy It  Details
EMI Poland music Track Listing of songs: Nagie Skaly; Meski Swiat; Ogien I Lod; Milosc Nie Umiera; Swiete Miasto; Ja; Mozemy Robic To Co Chcesz; Jezioro Szczescia; Open Your Heart; Katarzyna I Ksiezyc;
Dyskografia Anita Lipnicka
Dyskografia CD (2006)
CD $21.09 Buy It  Details 3CD+DVD
EMI Poland Records  
Mental Cut / Sie Sciemnia Maanam
Mental Cut / Sie Sciemnia CD (2002)
CD $14.19 Buy It  Details
EMI Poland music Track Listing of songs: Simple Story; For Your Love; ...
Zlota Kolekcja Czerwone Gitary
Zlota Kolekcja CD (2005)
CD $12.69 Buy It  Details
EMI Poland CDs Track Listing of songs: Plona Gory, Plona Lasy; Bo ...
Zlota Kolekcja Anna German
Zlota Kolekcja CD (1999)
CD $9.65 Buy It  Details
EMI Poland music Track Listing of songs: Bal U Posejdona; Zakwitne Roza; ...
Zlota Kolekcja John Porter
Zlota Kolekcja CD (2005)
CD $8.89 Buy It  Details
EMI Poland Records Track Listing of songs: Ain't Got My Music; Suicide ...
Zlota Kolekcja De Mono
Zlota Kolekcja CD (2000)
CD $10.75 Buy It  Details
EMI Poland CDs Collection of greatest hits from excellent Polish rock band. featuring their beautiful ballades 'Statki Na Niebie', 'Kochac Inaczej', 'Znow Jestes Ze Mna' and many other songs very popular in the 80's and 90's.
Zlota Kolekcja Sztywny Pal Azji
Zlota Kolekcja CD (2006)
CD $12.69 Buy It  Details
EMI Poland CDs Track Listing of songs: Poki Mlodosc W Nas; Nasze ...
Rasmus Rasmus
Rasmus CD (2012)
CD $20.35 Buy It  Details
CD $16.39 Buy It  Details (Import)
EMI Poland music After their last album, Black Roses (2008), ...
Horyzonty Zdarzen Goya
Horyzonty Zdarzen CD (2007)
CD $14.19 Buy It  Details
EMI Poland Records Track Listing of songs: Intro HZ; Nikt I Nic; Piekny Czas; W Zasiegu Twego Wzroku; Zmiany; Dzien Inny, Niz Zwykle; Za Szybki Swiat; Gdy Odchodzisz..; Zielony; Dobre Sny; Oczekiwanie; Pewnosc; Horyzont Zdarzen;
Zlota Kolekcja Majka Jezowska
Zlota Kolekcja CD (2000)
CD $9.65 Buy It  Details
Greatest Hits From Majka Jezowska, Popular Polish Singer And Composer.
Neurotic States Freak Of Nature
Neurotic States CD (2005)
CD $13.79 Buy It  Details
Zlota Kolekcja Marek Grechuta
Zlota Kolekcja CD (2008)
CD $14.89 Buy It  Details (Import) Special Edition
CD $14.19 Buy It  Details
Zlota Kolekcja Jacek Skubikowski
Zlota Kolekcja CD (2001) 4 stars
CD $8.79 Buy It  Details
Pamiatki / Kamienie Przemyslaw Gintrowski
Pamiatki / Kamienie CD (2002)
CD $14.19 Buy It  Details
Inne Swiaty / Kiedy Przyjdzie Dzien Antonina Krzyszton
Inne Swiaty / Kiedy Przyjdzie Dzien CD (2003)
CD $14.19 Buy It  Details
Historia Pewnej Podrozy Grzegorz Turnau
Historia Pewnej Podrozy CD (2006)
CD $14.19 Buy It  Details
CD $14.89 Buy It  Details Limited Edition
Koledy Ryszard Rynkowski
Koledy CD (2002)
CD $13.79 Buy It  Details
Szklanka Wody Bajm
Szklanka Wody CD (2000)
CD $13.79 Buy It  Details
2000 release from one of the most ...
Dla Wszystkich Starczy Miejsca Stare Dobre Malzenstwo
Dla Wszystkich Starczy Miejsca CD (1998)
CD $13.79 Buy It  Details
Der Prozess Armia
Der Prozess CD (2009)
CD $13.79 Buy It  Details (Import)
Love Love Love - The Very Best Love T.Love
Love Love Love - The Very Best Love CD (2008)
CD $14.89 Buy It  Details (Import)

Showing 1 through 25 of 644 Page: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Next Page Jump Forward

Ads by Google (turn off ads)

.
Current Top Sellers
More
1.Duets 
Linda Ronstadt
2.Out Among the Stars 
Johnny Cash
3.Catacombs of the Black Vatican 
Black Label Society
4.Beauty Is. The Final Sessions 
Ray Price
5.G I R L 
Pharrell Williams
All Time Top Sellers

New Releases
This Week More
1.Beauty Is. The Final Sessions 
Ray Price
2.Silver Rails 
Jack Bruce
3.Homo Erraticus 
Ian Anderson (Jethro Tull)
4.On The 5th Floor 
Rie Sinclair
5.Tarpaper Sky 
Rodney Crowell
Next Week More
1.Better Days Comin 
Winger
2.Peacing It All Together 
Lighthouse
3.Live in Holland 1976 
Little Feat
4.Give 'Em Hell 
Sebastian Bach
5.Long Stick Goes Boom: Live From Da House of Rust 
Krokus

Top Future Releases
More  
1.Loopified 
Dirty Loops
2.Only Forever 
Anita Baker
3.Midnight Ramble Sessions, Vol. 3 
Levon Helm / Levon Helm Band
4.Barking at Airplanes 
Kim Carnes
Get Johnny Cash's 'lost' album Out Among the Stars! Order NOW!
Browse
More
Blues
Dance
Jazz
Latin
Oldies
R & B
Music Features & More

Browse Movies
Comedy
Drama
Horror
Browse Games
The American Red Cross needs your help.



cdu4sr music xlabel ver436cdu cdu4all 4/18/2014 11:13:45 PM